0704 - 12 74 47 hk@djarfs.se

Länkar

Är ni nyfikna på snödjup, väderförhållande, öppet tider eller div priser i Norge kan ni hitta mycket spännande på deras hemsida;  www.trysil.com 

Skidanläggningen drivs av Skistar och på deras hemsida www.skistar.com kan man köpa liftkort on-line till ett förmånligare pris. De erbjuder skiduthyrning och skidskola och här kan man också ta del av andra aktiviteter och erbjudanden som händer i och kring anläggningen. De har flera gratis aktiviteter återkommande i backarna, särskilt för barn.
Är ni nyfikna på snödjup, väderförhållande, öppet tider eller div priser i Norge kan ni hitta även det på deras hemsida.

Har ni för avsikt att hyra skidutrustning i Norge kan vi rekommendera att hyra vid Shell-stationen precis innan Trysil. Internet adress; www.skishop.no   De håller ett lägre pris än skiduthyrningen i Fageråsen. En bra affär i Sverige är ”Bytt & Nytt” i Falköping, där kan man hyra, byta in gammal eller köpa ny utrustning.
 
I stugan finns pärmar med diverse information om vad som finns att göra i Trysil, förutom att åka skidor. I en av dessa pärmar finns också information om handhavande av stugans utrustning och det som åligger hyresgästerna vid ankomst och lämnande av stugan.